Erion d.o.o. | Bioceramica
17099
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-17099,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-16.7,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.2,vc_responsive
 

Bioceramica

BIOCERAMICA JASTUK

  • Punjenje jastuka od memory pjene, koja nikad ne gubi svoj oblik, prilagodljiva je vašim osobnim potrebama tokom spavanja.
  • Jastuk je već anatomski oblikovan, te vašu vratnu kralježnicu podržava potpuno prirodnom položaju tokom spavanja.
  • Dimenzije i oblik u skladu su sa svim medicinskim standardima.
  • Navlaka je od biokeramike.
  • Jastuk potiče: Opskrbljenost mozga kisikom -dakle poboljšava koncentraciju i pamćenje
  • Poboljšava protok krvi mozak pomaže kod glavobolja i migrena
  • Pomaže kod upalnih procesa ( uho, grlo, nos-sinusi)
  • Napomena!! Kod , spavanja na jastuku od biokeramike punjen memory pjenom u kratko vrijeme rješavate probleme nesanice i veliki učinak kod raznih alergija!

BIOCERAMICA PODLOGA

Najvažnija energija za naš planet je ona koja dolazi od Sunca, koje sa svojim svjetlosnim i toplinskim elektromagnetskim spektrom zračenja razvija i osigurava život na Zemlji. Sunčeve zrake s organskim učinkom mogu se podijeliti u dvije glavne skupine:

  • vidljive zrake
  • infracrvene zrake

Svi znaju da u proljeće, kad su sunčeve zrake jače, priroda ponovno oživljava i buja, a i ljudi se u tom razdoblju osjećaju obnovljenima. Zato je ta “zraka života” tako važna, posebno za ljude. Blagotvorno djelovanje dugih infracrvenih zraka koje dolaze od Sunca na ljudsko tijelo je mnogostruko. U tu su svrhu Agencija za istraživanje i tehnološki razvoj-NASA-proizveli BIOKERAMIKU. Radi se o skupu posebnih materijala koji se tale na visokoj temperaturi da se dobije keramika koja se zatim fino usitnjava. Svaka od tih čestica je foto naponska stanica koja je u stanju apsorbirati i reproducirati duge infracrvene zrake koje emitira Sunce. Čestice su napravljene od idealnog udjela keramike, silikona i aluminija, savršena formula koja djeluje na tjelesnu masnoću i u skladu sa ljudskim tijelom.

BIOCERAMICA PREKRIVAČ

Kako bi naše tijelo bilo zaštićeno i u potpunosti regenerirano najbolje je koristiti Biokeramičku podlogu i prekrivač od biokeramike i karbona. Biokeramika u prekrivaču još dodatno djeluje na cijeli organizam te ga potpuno regenerira i opskrbljuje kisikom. Svaka stanica u organizmu će biti izložena velikoj količini kisika kao da se tijelo nalazi u Baro komori. Našim stanicama su potrebne velike količine kisika kako ne bi bile kisele, jer samo u prisustvu kisika ne mogu se razviti teške bolesti poput karcinoma. Karbon još dodatno djeluje tako da iz tijela odvodi statički elektricitet i sprečava elektromagnetna zračenja što je jako bitno zbog dobre cirkulacije i sprečavanja srčanog i moždanog udara. Karbon isto tako štiti tijelo od svih zračena, te djeluje na brži oporavak nakon operacijskih zahvata i podizanje imuniteta. O dobrobiti Biokeramike je poznati dr. Ozz govorio u svojoj emisiji i potvrdio dobrobit korištenja za zdravlje i obnovu naših stanica u organizmu.

TRAJAN

Zbog svoje posebne strukture, održava konstantnu učinkovitost tijekom vremena, čak i nakon mnogih pranja.

IZOLATOR

Zahvaljujući bio-keramičkim vlaknima koja su izolirana od hladnoće.

PRIJATELJ EKOLOGIJE

Nije toksičan, ne sadrži kemikalije, materijal koji se može reciklirati

ZAUSTAVLJA ZRAČENJE

(duge infracrvene zrake)

Zahvaljujući djelovanju biokeramike i topline tijela apsorbirane zrake potiču mikrocirkulaciju i jačaju metabolizam.

ZAŠTITA OD
UV-A I UV-B ZRAKA

Budući da njena posebna vlakna štite od štetnih ultraljubičastih zraka.

OTPORNA NA SUNCE

Budući da biokemijska vlakna osiguravaju dugotrajnu svježinu tijekom izloženosti i sportskim aktivnostima.

CIJELOKUPNA ZAŠTITA I KORIST ZA LJUDSKO TIJELO

Bioceramica je poliestersko vlakno povezano s biokeramičkim kristalima i sposobana je za obavljanje terapije koja je vrlo korisna za ljudsko tijelo.
S jedne strane prirodna apsorbirajuća funkcija protiv štetnih ultraljubičastih zraka UV-A i UV-B koji utječu na kožu uzrokujući iritaciju, opekline i melanome.

S druge, reflektirajuće djelovanje zraka toplinske prirode predstavlja pravi zaštitni učinak protiv vrućine sunca. Jedinstvena tehnologija bioceramice omogućuje smanjenje temperature unutarnje površine tkanine koja osigurava svježinu i udobnost tijekom sportskih aktivnosti i izloženosti suncu.

UV FAKTOR

Dugotrajna izloženost kože ultraljubičastim zrakama povećava rizik od raka kože i može uzrokovati osip i opekotine. UV-A zrake prolaze kroz epidermu i, u dobroj mjeri, dospiju do dermisa, uzrokujući oštećenja tkiva, suhoću i prerano starenje kože.

U epidermi se potpuno apsorbiraju UV-B zrake i tme se izlažemo riziku od opeklina i iritacija. Epidermis proizvodi važan zaštitni pigment, melanin. Zbog oštećenja koja su pretrpjele stanice koje proizvode ovu tvar, mogu se pojavi trajne mrlje na koži.

Ove štetne ultraljubičaste zrake trebaju se potpuno apsorbirati ozonski sloj oko Zemlje. Zagađenje atmosfere, međutim, progresivno ugrožava zaštitu ozonskog omotača koji olakšava prolazak UV zraka. Bioceramičko tkanje jamči pravu zaštitu koju naše tijelo treba.

UV FAKTOR

Solarni spektar ne sadrži samo štetne UV-A i UV-B nego i korisne FIR, duge infracrvene zrake, tip elektromagnetskih valova smanjene duljine. Zahvaljujući djelovanju bio-keramike, topline tijela apsorbiranja tkanja, mogu se vratiti u obliku zraka FIR (duge infracrvene zrake) koje mogu prodrijeti u potkožno tkivo i stimulirati mikro cirkulaciju, jačajući naš metabolizam.

Kao što su pokazale studije na biološkom polju, FIR zrake apsorbiraju vrlo lako u tijelo, kojem one predstavljaju bitan doprinos rastu i razvoju.

Bioceramica je stoga sposobna reproducirati FIR zrake koje emitira Sunce, također poznate kao “zrake života”.