Erion d.o.o. | Parni čistač
17140
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-17140,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-16.7,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.2,vc_responsive
 

Parni čistač

Zašto čistači pare?

Čistači s parom su najjednostavnija ideja koji se brinu o okolišu ili alergijama.

Čistači pare ne upotrebljavaju oštre kemikalije za čišćenje koje zagađuju zrak u prostorijama gdje se nalazite ili potiču probleme alergija osjetljivih osoba, a para je hipoalergenska . Uobičajene kemikalije za čišćenje sadrže otapala kako bi očistila mrlje. Otapala sadrže kemikalije kao što su butoksietanol i tako opasne hidroksioctene kiseline. To su vrlo grube kemikalije koje mogu štetiti osjetljivom dišnom sustavu ili nekome tko ima kemijske alergije. Čistači s parom omogućuju čišćenje bez upotrebe tih grubih kemikalija dok je čišćenje na visokoj razini, što je krajnji cilj. Neki od drugih sjajnih stvari koje parne čistače čine je da para može doći do nekih mjesta koje ne možete doprijeti sa uobičajenim sredstvima za čišćenje kako bi ubijali grinje i bakterije.

Najbolja robna marka kada je riječ o čišćenju pare

Čistači s parom su alati za sljedeću generaciju. Nadamo se da će zamijeniti tradicionalna sredstva koja koriste kemikalije za čišćenje mrlja. Jedan od najpopularnijih parnih čistača je TECNOVAP TOSCA HILL 304, oni imaju vrlo visoke recenzije. TECNOVAP parni čistači dolaze u mnoštvu modela koji odgovaraju svim potrebama kupca.
Oni također imaju dobar povrat ulaganja kada se gleda na kvalitetu i raspon cijena. Ako ste zainteresirani za ekološki prihvatljivu alternativu za čišćenje, odlučite se za parni čistač.

T.TOSCA HILL 304

Parni čistač s peglom – T.TOSCA HILL 304 koji zadovoljava sve sigurnosne europske standarde novost je na našem tržištu. Napravljen i dizajniran u Tecnovap-u od vrhunskih materijala, oblikovan od najkvalitetnijeg nehrđajućeg čelika 18/10. Rezervoar je napravljen od nehrđajućeg čelika (AISI 304) homologiziran od strane TUV na 40 bara, kapaciteta je 3 litre i radnog pritiska 4 bara, što nam osigurava dugotrajnu upotrebu iznad uobičajenih radnih mogućnosti. Dužina kabla od 3-5 metara omogućuje upotrebu aparata na velikim površinama bez upotrebe dodatnih kablova. Različiti priključci koje vam nudi TOSCA HILL 304, sagrađeni od kvalitetne čvrste plastike ili žice s dugim vijekom trajanja jednostavni su za upotrebu te omogućuju korisniku brzo i efikasno obavljanje bilo kakvih poslova čišćenja, pranja i dezinfekcije, što TOSCA HILL 304 čini dobrodošlim u svakom kućanstvu. Profesionalna vrsta pegle sagrađena od aluminija koji u kombinaciji sa snažnom parom koju ispušta TOSCA HILL 304 osigurava jednostavno i lako peglanje svih vrsta materijala s rezultatima koji se mogu usporediti s profesionalnim peglama. TOSCA HILL 304 u potpunosti je ekološki proizvod, a širok raspon različitih dodataka čini ga prihvatljivom opcijom kada su u pitanju različiti kućanski poslovi čišćenja i peglanja.