Erion d.o.o. | Greenline
17084
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-17084,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-16.7,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.2,vc_responsive
 

Greenline

OSOBINE I STAV

Živimo u svijetu koji strahovito jako napreduje u svim granama djelatnosti pa tako i u segmentu čišćenja. Nažalost tehnologija napreduje i u onim dijelovima koji su zabrinjavajući za opstanak naše Zemlje kao i za očuvanje našeg zdravlja. Sve više i više je proizvoda koji imaju jako negativan utjecaj na prirodu i naše zdravlje.

Ono s čime se najviše susrećemo u našim domovima je higijena i čišćenje prostora u kojem živimo te njihov utjecaj na nas i našu djecu. Danas je strahovito veliki broj alergičnih osoba, asmatičara, leukemije i neplodnosti kod mladih žena, a istraživanje koje je provedeno u Hrvatskoj, govori da je glavni uzrok tim problemima, čišćenje domaćinstva kemijskim sredstvima. Zasipani smo raznim reklamama o djelotvornosti čišćenja s kemijskim sredstvima, a nigdje upozorenja o njihovim štetnostima.

Veliki broj žena ima problema sa dišnim putevima, alergijama na rukama, a dosta veliki postotak završava na liječenju zbog trovanja kemikalijama. Ono što nas najviše zabrinjava su naša djeca, koja vrlo lako mogu doći u doticaj s kemijskim sredstvima i na taj način dovesti i svoj život u opasnost. Nažalost čišćenje kemikalijama ne šteti samo nama već oštećuje i nagriza površine koje tretiramo. Razna jaka sredstva protiv masnoće, kamenca i pljesni, te razne oštre spužvice i žičice ostavit će na vašim površinama nepopravIjive tragove i oštećenja.

 

 

Svijest ljudi se mijenja i okreće prema prirodnim preparatima /soda, limun, ocat/ali na taj način je posao čišćenja domaćinstva puno teži i dugotrajniji. ERION-GREEN LINE je ekološko čišćenje domaćinstva samo sa čistom vodom. Ovim načinom će te očistiti svaku površinu u svom domu bez opasnosti od trovanja i uništavanja. Nježno čisti sve površine a da pri tom ne oštećuje ni vaše ruke ni površine koje čistite.

GREEN LINE čistači su izrađeni od posebne vrste tkanine bambusa i karbona koja će savršeno pokupiti masnoću i nečistoću s površine, ali će skinuti i postojeći sloj kemikalije koju ste upotrebljavali u prijašnjem čišćenju, te spriječiti lijepljenje prljavštine na iste površine i time produljiti ponovni period čišćenja.

Površine koje čistite našim čistačima ostat će duže čiste i na taj način će te uštedjeti puno vremena kod čišćenja.

Vlakna čistača se prilikom čišćenja otvaraju i preuzimaju na sebe masnoću i prljavštinu, a prilikom pranja vrlo lako tu prljavštinu ispuštaju iz sebe. Površine koje tretiramo bit će potpuno čiste i sjajne, a miris u domaćinstvu će biti miris čistoće. Djeca isto mogu sudjelovati u čišćenju doma, jer su čistači potpuno bezopasni i nježno djeluju na dječju kožu.

Svako domaćinstvo koje koristi GREEN LINE čistače uštedjet će puno vremena i novca za čišćenje a dugo-trajno će riješiti problem čišćenja domaćinstva, te zaštiti zdravlje sebe i svojih ukućana.

KORIŠTENJE

Čistače će te koristiti isključivo samo sa čistom vodom, jer je njihova sposobnost da sa svake površine očisti i povuče na sebe svu nečistoću i prljavštinu. Namijenjeni su isključivo za ekološko i zdravo čišćenje. Čistimo površine kad su hladne. Njima možemo tretirati svaku površinu u našem domu-kuhinju, radne plohe, električne aparate, kupaonice, keramiku, sanitarije, slavine, tuš kabine, staklene površine, drvene površine, mramor i plastiku, rasvjetna tijela, kožu, tkaninu, automobil, motor, bicikl, i sl. Isto tako ih možemo koristiti za čišćenje naše kože, lica i tijela. Nakon korištenja možete ih prati običnim antibakterijskim sapunom i povremeno obavezno oprati u perilici rublja, najviše do 60 stupnjeva sa dodatkom praška za rublje, ali obavezno bez omekšivača. Sušite ih prirodno, nikako u sušilici rublja ili na direktnom izvoru topline. Ako ih nemate vremena odmah prati samo ih potopite u vodu do pranja. Kako ovaj materijal jako veže na sebe prljavštinu, ako se osuši prljav, morate ga oprati par puta u perilici rublja da bi otpustio prljavštinu sa sebe.

Bijeli materijal sa žutim prugama

Ovo je materijal koji ima najveću sposobnost kod čišćenja jako prljavih i masnih površina. Kod upotrebe skroz se smoči u vodi i iscijedi do te mjere da iz njega ne kaplje voda. Izvanredan  je za čišćenje kuhinjskih površina, napa, kuhinjskog štednjaka i ploča, pećnica i roštilja, frižidera i zamrzivača, sudopera, kuhinjskih elemenata, kupaone, tuš kabina, kade, sanitarija, pločica, karoserije automobila, diskova kotača i Podni čistač će te koristiti za sve površine koje podnose vodu-velike staklene površine, mramor, keramiku, plastificirane površine, ali i za velike automobile /autobus, kombi, kamion/. Za čišćenje prozora koristite Expres čistač za prozore. Za prebrisavanje površina koje čistite koristite Topclos kako biste osušili površinu i ispolirali do visokog sjaja.

KORIŠTENJE

Čistač potopite u vodu, iscijedite te laganim kružnim pokretima pređite preko površine i Topclosom posušite i ispolirajte. Nakon čišćenja, čistač operite antibakterijskim sapunom ili operite u perilici rublja na 60 stupnjeva, dodajte malo praška za rublje, bez

Bijeli materijal

Bijeli materijal se koristi za čišćenje površina koje podnose manje vode. Dovoljno ga je lagano navlažiti ili skroz smočiti i jako ocijediti. Idealan je za čišćenje drvenih površina, kože, tkanine, električnih aparata kompjutor, laptop, daljinski, televizija, mobitel, lampe i lusteri, unutrašnjost automobila i sl. Podni bijeli se koristi za čišćenje parketa, laminata, tapeta, drvenih zidnih obloga, tepiha i Uz bijelu koristite i Topclos da dodatno ispolirate površinu koju čistite bijelim materijalom.

KORIŠTENJE

Čistač potopite u vodu, iscijedite, laganim kružnim pokretima pređite preko površine i Topclosom po-sušite i ispolirajte. Nakon čišćenja, čistač operite antibakterijskim sapunom ili operite u perilici rublja na 60 stupnjeva, dodajte malo praška za rublje bez omekšivača. Čistače sušite na sobnoj temperaturi, nikako ne u sušilici rublja ili na jakom izvoru topline.

Narančasti materijal

Koristi se isključivo suh i namijenjen je brisanju i skupljanju prašine. Idealan je za sve površine sa kojih želite otkloniti prašinu. Prašinu koju pokupite ovim materijalom samo istresite van ili materijal usisajte usisivačem i možete ga dalje koristiti. Ovaj materijal ne morate prati uvijek nakon upotrebe, jer on izbaci prašinu iz sebe i ostaje čist. Na površini koju tretiramo ovim materijalom stvori odbojnost da se prašina ne prima i na taj način će te imati puno manje prašine u domaćinstvu i puno rjeđe čistiti.

Podni materijal koristite za sve zidne površine, stropove i podne površine bez obzira od kakvog su materijala.

KORIŠTENJE

Čistačom laganim pokretima pređite preko površine i pokupite prašinu. Nakon čišćenja čistač istresite van i posisajte usisivačem a povremeno operite antibakterijskim sapunom ili operite u perilici rublja na 60 stupnjeva, dodajte malo praška za rublje bez omekšivača. Čistače sušite na sobnoj temperaturi, nikako ne u sušilici rublja ili na jakom izvoru topline.

Topclos-sušenje i poliranje

Čistač Topclos je namijenjen za sušenje i poliranje površina. Ima jaku moć upijanja vode i koristi se najčešće iza bijelog materijala s žutim prugicama i bijelog materijala. Koristeći ovaj materijal dobit će te izuzetno visok sjaj i glatkoću površine koju tretirate. Postoje u dvije boje -žuta i zelena. Izuzetno je dobar za poliranje staklenih površina, inoxa, površina visokog sjaja i sl. Možete ga koristiti i za poliranje suđa, lonaca, fotoaparata, kamera, monitora i sl. Materijal koristite potpuno suh ili malo vlažan tako da možete prebrisati puno površina dok se potpuno ne smoči, tada ga iscijedite jako i možete nastaviti dalje.

KORIŠTENJE

Čistačem pređite preko površine, pokupite vodu i kružnim pokretima ispolirajte površinu. Nakon čišćenja operite antibakterijskim sapunom ili operite u perilici rublja na 60 stupnjeva, dodajte malo praška za rublje bez omekšivača. Čistače sušite na sobnoj temperaturi, nikako ne u sušilici rublja ili na jakom izvoru topline.

Rukavica za životinje

Materijal je namijenjen za čišćenje dlake životinje na vlažno. Da ne biste često kupali vašeg ljubimca dovoljno je da povremeno navlažite rukavicu i prebrišete dlaku i tijelo životinje. Ovaj materijal će s dlake i kože skinuti i povući na sebe sve nečistoće pa i neugodan miris. Materijal je nježan za životinju i neće iritirati njegovu kožu, a ljubimac će obožavati vaše glancanje rukavicom. Ovom rukavicom možete čistiti sve životinje, psa, mačku, zamorca, zeca, ptice i dr..

KORIŠTENJE

Čistačem laganim pokretima pređite preko vašeg ljubimca. Nakon čišćenja, čistač operite antibakterijskim sapunom ili operite u perilici rublja na 60 stupnjeva, dodajte malo praška za rublje bez omekšivača. Čistače sušite na sobnoj temperaturi, nikako ne u sušilici rublja ili na jakom izvoru topline.

Kozmetički set

Kozmetički set sastoji se od rukavice za čišćenje lica, dnevne kreme, noćne kreme i losiona za tijelo. Rukavica za čišćenje lica jedan je jedinstveni proizvod, jer će našu kožu očistiti bez upotrebljavanja ikakvih kozmetičkih preparata i održavati lijep i njegovan izgled bez posjeta kozmetičkim salonima. Rukavicu će te smočiti i skinuti kompletno vaš make up s lica, te detaljno i dubinski očistiti vašu kožu.

 

Ova rukavica četiri puta dublje ulazi u pore naše kože, te dubinski izvlači svu nečistoću, koju na klasični način kad čistimo kožu samo još više utrljamo u pore kože. Na ovaj način će koža biti potpuno čista, pore slobodne i koža će disati, te na taj način neće doći do upalnih procesa na koži i stvaranja mitesera.

Smanjuje bore i sprečava nastanak novih bora, te potiče stvaranje kolagena koji s godinama sve više gubimo, te je koža suha i neelastična. Svaku večer prije spavanja očistite svoju kožu i već nakon prvog čišćenja vidjet će te kako je koža potpuno drugačija, dobije lijepu boju i svježinu jer ste očistili pore i kisik je došao u vašu kožu.

Nakon čišćenja kože nanijet će te ovu perfektnu i vrlo hranjivu noćnu kremu. Sastoji se od bademovog ulja, kakao maslaca, ulja sjemenke mrkve, vitamina e i kolagena. Ovi sastojci strahovito snažno hidratiziraju kožu, hrane kožu, osvježavaju, obnavljaju i sprečavaju starenje kože.

 

Bademovo ulje je izuzetno bogato antioksidansima, vitaminom e i proteinima, te poboljšava ten i sjaj kože, hidratizira kožu u dubljim slojevima, smanjuje podočnjake i bore, sprečava starenje kože i održava kožu elastičnom. Kakao maslac umiruje kožu, smanjuje presušenost kože, te štiti kožu od sunca.

 

Ulje sjemenke mrkve bogato je beta-karotenom, vitaminom a, vitaminom e i provitaminom a, izuzetno jako regenerira kožu i vlaži te jako djeluje na bore. Kolagen gubimo s godinama i naša koža postane izborana i mlitava. Ova noćna krema nadoknadit će izgubljeni kolagen, te će koža ponovno biti zaglađena i mladenačka. Vitamin e koji se nalazi u svim sastojcima još je pojačan posebnom dozom tako da će kožu još jače dubinski nahraniti i regenerirati. Svaki dan ujutro nanesite ovu dnevnu hidratantnu kremu, te će cijeli dan vaša koža održavati vlažnost i elastičnost.

Sastoji se od ulja koštica grožđa, vitamina a, mango maslaca, aloa vere i proteina soje koji će vašoj koži tijekom dana dati sve što joj je potrebno kako bi ostala nježna, elastična i vlažna, te kako bi spriječili isušivanje i zatezanje kože i stvaranje bora. Ulje koštica grožđa sadrži najjače antioksidanse, izuzetno sprječava gubitak vlage kože, učvršćuje kožu, regulira masnoću kože i čuva kožu od starenje i nastanaka bora. Ovu kremu mogu koristiti i osobe s masnom kožom upravo zbog toga što će izregulirati prirodnu masnoću i spriječiti nastanak akna i masnih čvorića na koži.

Mango maslac još dodatno hidratizira kožu, bogat je vitaminom e i antioksidansima, te štiti kožu od sunčevih zraka.

Aloa vera ima protuupalno djelovanje, a protein soje hrani kožu vitaminima i mineralima.

Čišćenjem kože našom bijelom rukavicom, koristeći dnevnu i noćnu kremu vaša koža će već nakon prve upotrebe izgledati svježe i prozračno. Osobe koje imaju problematičnu kožu tretirajući je na ovaj način potpuno će izliječiti i obnoviti kožu, te neće biti potrebno odlaziti u kozmetičke salone.